Михаил Неделчев. Снимка: Булфото
fallback

"Ражда се ново могъщо движение", казва в интервю за "Преса" проф. Михаил Неделчев, депутат от групата на СДС във ВНС и в 36-ия парламент.

Той е убеден, че сегашният политически цикъл изисква не просто механично обединение на т.нар. десни партии. Енергията е много по-голяма от енергията на три или четири партии.

Политическата система на България трябва да преживее голям трус, който може да означава и преутвърждаването на нова политическа система.

Могъщото движение, което трябва да се роди, ще има своите нови лидери, а досегашните партии от десния спектър трябва да се присъединят, да се влеят, без да се разпускат. Те трябва да търсят своето лидерство в една по-голяма общност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

88

Учител

преди 10 години

Този пък къде е професор? Аз поне го знам колко е ***, щото съм го учил, ами вие не разбирате ли простотиите, които говори? Ами да сте чували случайно за "професорска глупост"? Ето ви я нагледно.

87

?????????

преди 10 години

1. Защо беше нужно да се разтуря коалицията СДС и да се регистрира СДС като единна партия? Та сума ти седесари се видяха в чудо от рязко променената атмосфера в новосъздаденото "синьо ОФ",на кварталните заседания на което изведнъж започнаха да доминират новозаписали се, кресливи лелки-махленки, истински бивши ОФ-активистки.2. Защо после инициаторът на това безумие се отцепи със своя партийка ДСБ?3. Зако сега ДСБ заяви,че биха преговаряли с Кунева,но не и със СДС - т.е. пак ще разцепват сините!

86

Мей-мей

преди 10 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПРОТЕСТИТЕ/НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ГИ ОДОБРЯВАМЕ ИЛИ НЕ/СА САМО В 3 ГОЛЕМИ ГРАДА.КЪДЕ Е ДРУГАТА ЧАСТ ОТ СТРАНАТА?НАЛИ ПО МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ ИМА ПОВЕЧЕ ПРОБЛЕМИ И БЕЗРАБОТИЦА?

fallback