Снимка: БТА
fallback

Няма задържани в СДВР след вчерашния протест в столицата, съобщи Агенция "Фокус". Протестът е минал без инциденти и провокации от страна на участниците в него. По данни на СДВР около 6000 – 7000 души са се включили в него.

Oще по темата

Втори пореден ден хората излязоха по улиците. Недоволството бе предизвиканото от внезапния избор на правителството Делян Пеевски да оглави ДАНС.

Въпреки, че премиерът Пламен Орешарски обеща, че това няма да се случи, хората продължиха да скандират оставка на правителството.

Митингът започна от площада пред Министерски съвети и след 19.30 часа тръгна към сградата на парламента. Движението за автомобили на Орлов мост беше блокирано.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

84

Maртин.Димитров

преди 10 години

Леле дали пък няма изпростели хора? Не знаели хората защо протестират? 98, 99, цялата държава гръмна от кадровата грешка на Станишев и Орех? Как си представяте разследван от ДАНС да стане шеф там? Как ви звучи, че ДПС малко по малко окупира ключови структури във властта? МАРШ в Анадола!!

83

niakoisi

преди 10 години

50% от тези,които протестират незнаят за какво протестират,а останалите 50%,които знаят за какво протестират трябва да знаят, че скоро това,което искат няма да се сбъдне. А коментарът на кооперативен /98/ е много добър.

82

Коопертивен

преди 10 години

Нормално е 6000 - 7000 хиляди поддръжници на финансово засегнатити лапачи, да са недоволно разгневени и да искат оставката на правителството,след като новото правителство, справедливо взе решение по инициатива на Волен Сидеров, за премахване на финансирането и държавните субсидии, необходими за съществуването на наплодилите се десетки паразитни квазиполитически лидери и техните партии и да се пренасочат средствата в социалната сфера за издръжката на тежко болните и крайно бедните пенсионери !

fallback