Снимка: архив, Булфото
fallback

По темата „Ало, ало…” пишат на кандидатстудентския изпит по журналистика в Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Темата изтегли Момчил Нешовски от София. Кандидатите да учат във Факултета по журналистика и масова комуникация на втората изпитна сесия са 604-ма.

Доц. д-р Милена Стефанова – зам.-ректор на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, пожела на бъдещите журналисти да бъдат спокойни, съсредоточени, да напишат днес най-хубавите си творби, за да имат възможност да стават още по-добри наесен, когато бъдат приети във факултета.

Писменият изпит по журналистика е едва първото стъпало на входа на факултета по журналистика. Желаещите да учат Журналистика, Книгоиздаване или Връзки с обществеността ще трябва да се явят и на устен изпит по журналистика, но тази възможност ще имат само изкаралите оценка по висока от 3.50 на писмения изпит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Даола

преди 10 години

Това е може би една от най-хубавите професии, но днес наистина полжението на повечето журнависти е мерзко - те са се превърнали в стока, заработват пари и пишат това, което им се нареди.Въобще не може да се говори за свобода на печата в България. Който иска да пише, това, което мисли и да защитава позицията си, днес може да го направи като пише на някой език в чужда независима он-лайн медия - аз имам тази възможност в един от най-добрите европейски интернет вестници, издаван в Италия.

11

фжмк-арчо

преди 10 години

Пффф... поредната група неграмотни и страхливи журналисти-мишки се подготвят във ФЖМК... Тая сграда трябва да бъде срината или поне преподавателите - уволнени до един...

10

мишел вайан

преди 10 години

в расия сам в расия сам :- :- :-

fallback