Снимка: Булфото, архив
fallback

Премиерът Пламен Орешарски увери, че няма да допусне ново увеличение на цени на енергията.

Имам известна надежда, че в следващите седмици можем да имаме и по-добри новини, нека не избързваме, каза министър-председателят, загатвайки, че токът може и да поевтинее. Има известни резерви в системата, но всичко, което кажа в повече, ще бъде ненужно избързване, предпазливо обяви той.

Целият състав на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране е подал оставка. Някои от членовете на регулатора са направили това по-рано, днес оставка е подала и шефката на комисията Евгения Харитонова.

Новият състав на ДКЕВР ще стане ясен до края на деня, съобщи Орешарски.

Oще по темата
Той беше категоричен, че никога ситуацията в страната не е било по-зле – не само като цифри, но и като бизнес климат, заради отчаянието на хората и натрупаните проблеми в различни нива на публичния сектор.

Той посочи, че това са общите му впечатления и не би си позволил „пропаганда с цифрите.“ Премиерът обеща „коректно, без пропагандни елементи“ да бъде уведомено обществото за реалната ситуация, която кабинетът заварва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Ганка Коева

преди 11 години

Даваха ги по една от телевизиите хората, които си гласуваха да си получават 25 години огромни суми от ВЕИ-тата - Асен Гагаузов, Петър Корумбашев и т.н. все червени комунисти дори и да не членуват в БСП както твърди Корумбашев.

44

Веско

преди 11 години

Но може и да поевтинее за малко и после да поскъпне за дълго . . .

43

Башибозука

преди 11 години

НЕ ИСКАМ БЕЛЕНЕ,върнете комисионните и вълка сит и агнето цяло

fallback