Снимка: архив Булфото
fallback

Бившият директор на ГДБОП Станимир Флоров напуска системата на МВР, след като е подал заявление за доброволно напускане, съобщиха  от пресцентъра на МВР за “Фокус“.

Станимир Флоров беше отстранен от длъжност, след като прокуратурата образува досъдебно производство срещу него за подкуп в особено големи размери.

Обвинението започна проверка, след като медиите и прокуратурата получиха серия от документи с гриф “Строго секретно“, в които се твърди, че Станимир Флоров дълги години е бил разработван за това, че в качеството си на МВР служител на различни нива е покровителствал контрабандни канали, трафик и търговия с наркотици и е осъществил всички възможни форми на корупция.

В началото на тази седмица стана ясно, че на Флоров му е бил отнет достъпът до класифицирана информация с решение на Държавната комисия по сигурността на информацията.

Като шеф на ГДБОП Флоров имаше най-високото ниво достъп до класифицирана информация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Флоровъ

преди 11 години

Остава само някой хубав ден да мога да прочета за него, за тях информация относно житейското им битие придружена с актуална снимка и окачена на някой стълб......ей това ако видя ще си кажа ....има справедливост.

37

Виктория Генчева

преди 11 години

На колко ъплоудъри от тракерите по заповед на тая *** гад ДеФлоров им откраднаха/конфискуваха компютрите само заради някакви качени филмчета. Влизат с взлом в къщите в звездните си полицейски акции, стресират на макс роднините на жертвите си и ги изкарват най-големите престъпници в държавата и водят и до днес дела с тях! А корупцията, кражбите, *** престъпност, наркотиците, проституцията, трафикът на хора, това са много, ама много по-малки грехове за държавата от един опасен ъплоудър!

36

Анонимен

преди 11 години

Значи БСП пак ще мафиотства - честито

fallback