Мястото на инцидента от 13 март. Снимка: Булфото
fallback

Преминала е опасността за живота на 52-годишния мъж Димитър Димитров, който се самозапали пред президентството на 13 март, заяви шефът на Клиниката по изгаряне в "Пирогов" проф. Огнян Хаджийски, цитиран от пресцентъра на болницата.

Преди ден са оперирани успешно дълбоките изгаряния, които мъжът получи при самозапалването си в средата на миналия месец. Мъжът вече се храни самостоятелно и се движи добре.

Oще по темата
Dnes.bg припомня, че 52-годишният мъж се запали пред сградата на президентството и бе настанен в болница с 25% изгаряния. Димитър е безработен от 2 години. Вдовец е, има дъщеря. Дни преди да посегне на себе си е бил покосен от инфаркт, което допълнително утежнило състоянието му.

Вече е вън от опасност и 58-годишният мъж от Бобовдол, който също беше опериран успешно миналата седмица и се възстановява добре.

И с двамата мъже работи екип рехабилитатори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

До 23 от Дръндер

преди 11 години

До Анонимен 23Ъ? Ти *** ли си или нас за *** смяташ? Смяташ че не може да се легализира кражба с документи? Парите за здравеопазване не могат да отидат за магистрали, поради една единствена причина те са ми взети от моя и дори твоя джоб за здравеопазване какви простотии ми говориш? И като има несменяеми защо от ГЕРБ не ги смениха? И от къде е гербо знаеш колко пари са били изсипани преди и колко сега? Ай стига с идиотските умозаключения а?

14

Анонимен

преди 11 години

Парите от здравната каса не са "откраднати" от ГЕРБ! Просто се вложиха в друг сектор! За всеки един лев има документ! ПАРИТЕ НА БОЛНИЦИТЕ И САМИТЕ БОЛНИЦИ СЕ ОКРАДОХА И РАЗСИПАХА ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ И НАЙ- ВЕЧЕ ОТ КОМУНАЗИТЕ!!! И сега червените крадци викат "Дръжте крадеца"! Всички несменяеми шефове на болници са червен контингент! И те нямат интерес нещата да се променят, за да могат да изчезват средствата, които държавата изсипва! А ГЕРБ изсипа най-много пари досега! Къде са?

13

черна нинджа

преди 11 години

Толкова се радвам. Сигурна съм, че му предстои прекрасен живот, в който няма да е обезобразен инвалид и хилядите левове хвърлени за лечението му не са отишли напразно. Да се пали следващия.

fallback