Делян Добрев Снимка: Impact Press Group
fallback

Ексминистърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев ще става баща за трети път. Това потвърди самият той при регистрация на листата на ГЕРБ в Хасково днес, където Добрев е водач.

Бившият министър има две деца - момченце и момиченце. Александър е на 9 години, а сестричката му Ина е на 6 и тази година ще е първокласничка. Все още не е ясно дали в дома на Добрев ще проплаче момченце или момиченце. 

Очаква се през септември бившият министър на икономиката, енергетиката и туризма да се присъедини към отбора на многодетните татковци, какъвто е и следващият в листата на ГЕРБ за Хасково. 

Това е изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов. Той е горд баща на 18-годишен син и две дъщери на 12 и 5 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Браво

преди 11 години

Държавата не потърсила от ЧЕЗ 196 млн. лева!!!!!Министрите на икономиката от кабинета "Борисов" може да се окажат "клиенти" на прокуратурата. Това стана ясно вчера, докато от обвинението представяха резултатите от проверката на енергийния сектор, започнала покрай протестите срещу високите сметки за ток.

25

Анонимен

преди 11 години

Хем приказвате, че на младите не се давал шанс, хем някой като им даде го оплювате, че тоя бил калинка, нямал опит, нямал стаж? Еее, че кво искате, бее?

24

Анонимен

преди 11 години

До Гражданин Какво е завършил и какъв специалист е той.През 2002 г. се дипломира като бакалавър по икономика в Уеслианския университет, гр. Мидълтаун, щата Кънектикът, САЩ. Има специализации по счетоводство и финанси в Лондонското училище по икономика и политически науки.Добрев е експерт по управление на европейски проекти, финансово и данъчно законодателство. Професионалната му кариера започва в консултантската компания KPMG в Торонто, Канада и Нютон Финанс Мениджмънт Груп в София.

fallback