Емил Димитров Снимка: Булфото, архив
fallback

Искра Фидосова и Цветан Цветанов изкадруваха Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси като инструмент за репресии срещу неудобни, лаконично коментира депутатът от ГЕРБ в 41-вото НС Емил Димитров пред Dnes.bg решението на комисията.

Oще по темата

Институцията вижда конфликт на интереси по два сигнала, подадени срещу Димитров във връзка с внесени от него законодателни промени по Закона за лова и опазването на дивеча, Закона за здравето и Закона за тютюна и тютюневите изделия. Промените облагодетелствали фирми на майката на Димитров.

„Явно съм неудобен с това, че критикувах методите им на работа и това е основната причина да си тръгна от политиката“, каза още Димитров. Тъй като е решил да не участва в политиката, той  не смята, че оповестената от комисията информация обслужва и предизборен интерес.

Просто последваща саморазправа, обобщи бившият гербер. Емил Димитров е категоричен, че ще обжалва решението, защото смята, че Комисията няма основание за установяване на конфликт на интереси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Бисерна

преди 11 години

Лека-полека всичко ще си кажат. Имат много за казване. Точно толкова много, колкото и крадоха.

46

Summer

преди 11 години

Мали, малииии, тия били много лесни бе! Щом понатиснат някого малко и той започва да издава четата! Само такива кадри ви трябват, смели герберски момчета. Ама пък има и какво да издава - те се самозабравиха от крадене и грабене. Ето затова за тях втори мандат няма да има

45

Иво

преди 11 години

Фидосова изреза всичката частна гора в землището на село Трифоново Монтанско и товари тирове с дърва

fallback