Снимка: Булфото, архив
fallback

Фирмата, стопанисваща северния плаж в Бургас, ще раздаде 4 тона храна. Благотворителната кампания ще премине под мотото "Искам да помогна" и започва на 8 април.

Това съобщи наемателят на плажа Атанас Атанасов, цитиран от БТА. Той каза, че инициативата идва като отговор на призива на служебния премиер Марин Райков, който неотдавна призова бизнес средите да помогнат с каквото могат на своите сънародници, които са в най-тежко финансово положение.

Oще по темата

Имаме добрата воля да откликнем според възможностите си, заяви Атанасов. От името на стопанисващата северния плаж фирма ще бъдат раздадени 3 000 кг месни продукти и 1 000 кг млечни продукти.

Хората, които ще получат помощта, ще бъдат определени със съдействието на социалните служби. Решихме да потърсим тяхната помощ, за да предотвратим опити за злоупотреби и опорочаване на кампанията, заяви Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 11 години

браво нека да помогне само да е с чисти намерения, ама се съмнявам изглежда ми на пи ар

23

пфффф

преди 11 години

Абе къде е държавата бе-все тоя и оня ли ще дават-все чрез смс-и и дарения ще се молим за спасение на болни деца-КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА- алооо премиерчето смешно е да даваш призив-дай пример с 1 твоя заплата

22

Анонимен

преди 11 години

Спешно трябва да излизаме от евросъюза и приемане на закон за спасение на народ и държава.Въвеждане на мита,диференциран данък,"национализация"на част от огрооомните "спестявания"на милионерите,бизнесмените и далавераджиите от прехода и по-новото време,контрол на преводите от и за чужбина и т.н. ЗАЩОТО УНИЩОЖЕНИЕТО НИ ПРОДЪЛЖАВА ПО ПЛАН.ЗНАЕТЕ ОТ КОИ И ОТ КОГО.

fallback