Снимка: архив, Булфото
fallback

„Не виждам светлина в тъмния тунел”. Това казал самозапалилият се пред президенството Димитър Димитров на сестра си.

Сестра му Зоя обясни пред bTV, че брат й трябвало да получи пари от клиент, но той го излъгал.

Преди да се запали изпратил SMS на жената, с която живее, с текст „Обичам ви много всички. Искам да си спомняте с добро за мене.” После изключил телефона си.

51-годишният Димитър все още е с опасност за живота. Той е в „Пирогов” с 25% изгаряния. Димитър е безработен от 2 години. Вдовец е, има дъщеря.

Oще по темата
Дни преди да посегне на себе си е бил покосен от инфаркт, което допълнително утежнило състоянието му.

В писмо до телевизията от негов близък, пожелал анонимност, се твърди, че напоследък Димитър често е изпадал в депресии. Чувствал се непълноценен и безполезен. Твърди се още, че чашата е преляла след отказ на негов клиент да му плати сериозна сума. Самият Димитър е определил тези пари като жизненоважни в последното си съобщение до своя близък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

117

Анонимен

преди 11 години

До къде доведоха обикновения български гражданин.Шепа хора във върхушката на властта, трупат милиони и живеят като богоизбрани и вечни на този свят, за сметка на българина, които се чуди, как да преживее.Все повече се увеличават хората, които ровят в кофите за боклулк, а като погледнеш лицата им виждаш интелигентни хора смачкани от българската действителност.

116

Анонимен

преди 11 години

Червените искаха да е силна и богата държава ,а западните маи искат жив човек и камък върху камък да не останат. ----------------- Това беше, когато бяхме съюзници с червените. Сега е точно обратното, това не можете ли да вденете? Само Русия има интерес да пропаднем, защото не сме с нея. И прави всичко, това да се случи.

115

Анонимен

преди 11 години

Как така хем безработен, хем има клиенти и то с крупни суми? А дали щеше да плати данък ако му бяха платили? *** некъф си, изобщо не е бил гладен, аз плащам секи месец по 600 лв данъци.

fallback