Протестите в България продължават. Снимка: архив, Булфото
fallback

Протестиращи от цялата страна се събраха в местността "Оборище", съобщи БНТ.

Там те са поискали да съгласуват помежду си начините, по които ще участват в предстоящите парламентарни избори. Намиращите се на срещата са били убедени, че е дошъл моментът за спасение на България. Хората са решили да създадат  Национално движение, което да може да се включи в предизборната надпревара като работното име е "Национално движение 20 април".

Участниците в срещата са убедени, че има натиск гражданският протест да се разпилее.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

252

Анонимен

преди 11 години

и пак успяха да ни разбият!!! много се отказаха вече! и какво като ходят хората? Вижте Гърция!! нашите протести са 100% пенсионерски! едва мърдат. В Гърция 80 000 души щяха да сринат парламента, а тук само викат - без действие точно това искат политиците - там да си викат хората и т'ва е. Казват си: идват и заминават, а пък ние тук да си въртим далаверите!

251

Stefo

преди 11 години

Ле леее... днес видях протестите в София. Егати жалката картинка 20-30 млади платени организатори и още толкова тотални ***.

250

Анонимен

преди 11 години

До политологМоже за е безсмислено или БЕЗМИСЛЕНО, както си написал, но ти какво предлагаш?ГЕРБ ли ти е на минетчийските уста, щом другите били ДС. Комуназите от ГРОБ никога повече във властта, защото целта им е физическо унищожение на българите.

fallback