Снимка: архив, БТА
fallback

Уго Чавес е пример за българските патриоти като държавник, който следва интереса на народа си, а не чужди интереси. Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров, който заедно с други депутати от неговата партия вписаха посланията си в книгата за съболезнования, отворена във венецуелското посолство у нас.

Сидеров изтъкна, че Чавес е венецуелски националист, който е точният пример какво трябва да се направи в България - връщане на ресурсите, на икономическите активи в български ръце и печалбите да работят за народа на България, а не за чужди компании.

Точно това, което Атака иска, Чавес го е направил във Венецуела, подчерта още атакистът.

„Чавес и неговият начин за управление е точният пример за управление на България. Точно това трябва да се направи и тук, за да има този висок стандарт на живот.", добави лидерът на Атака. Според него, ще успеем да го направим, ако начело на държавата застане човек с характера, мисленето и смелостта на Чавес.

По време на 30-минутна среща с венецуелския посланик у нас, двамата си разменили взаимно информация за това каква е ситуацията в България и във Венецуела. Сидеров е използвал възможността да изясни един много важен въпрос, а именно за ситуацията около чуждите компании, на които е била отнета концесията. Той добави, че в България най-много се плашим от това, че ако си върнем златодобива или енергото в български ръце, ще плащаме много.

Венецуелските депутати му споделили и го успокоили, че чуждите компании, които те изгонили, са завели дела, но са ги загубили. „Трябва да сме наясно, че не ни застрашават такива плащания, с които се опитват да ни плашат определени политици. България може да спечели делата срещу чуждите монополи“, убеден е лидерът на Атака.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

478

ПАЗАРДЖИК

преди 11 години

ТЪРСЕТЕ ПОМОЩ .ОТ НАРОДА.ЗА НАРОДА.БЕЗ СТАРИТЕ ПАРТИИ НЕ ЗА ТОЯ ***

477

ПАЗАРДЖИК

преди 11 години

ТОЯ НЕЗАСЛУЖАВА ДА МУ ПИША И ИМЕТО.НАЦИОНАЛИСТ ТОЯ ИСКА ДА ДЕЛИ БГ ТНА ТРИ ЧАСТИ БЪЛГАРИ *** ТУРЦИ МАХНЕТО ГО ЗАЕДНО СЪС ПАРТИЯТА МУ ДА НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ИЗОБЩО .***

476

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 612Протестите са платени с руски пари... CAMO гEP!!!!Xaxaxa

fallback