Снимка: Reuters

Зима е, навън е студено, но това няма да ни спре да се забавляваме, нали? Ето защо любимият детски портал Аz-deteto.bg организира весела зимна надпревара „Изпързаляй зимата“!

Състезанието ще се проведе на 23 февруари (събота) 2013 г. от 10 часа на хижа „Алеко“.

Снежните игри, които сме приготвили за децата са:

  • Конкурс за снежен човек;
  • Целене на мишени със снежни топки;
  • Надпревара с шейни.

За победителите в игрите ще има специални награди! А за родителите и всички гости на събитието ще има много музика, забавления и за да не измръзнат съвсем, топъл чай с късметчета и греяно винце! Генерален партньор на инициативата е „Биопрограма“. Зимната надпревара ще се осъществи и с  подкрепата на „Софарма“ АД и ЧЕЗ България, които застават зад всички спортни активности за здрави и весели деца.

Домакин на събитието е "Витоша Ски" АД.

Всяко дете може да избере в коя игра да се включи и да се регистрира точно за нея тук. За да участва в някое от трите състезания, е необходимо задължително да се регистрира, а родителите му да попълнят декларация за сигурност. Крайният срок за записване е 20 февруари 2013г.

В деня на състезанието всеки участник трябва да е придружен от поне един от родителите си. Задължително е да носи собствена шейна, ако е избрал това състезание в регистрационната форма. След края на игрите на всеки от победителите ще бъде връчена специална награда на почетната стълбичка!

За още информация и регистрация прочетете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase