Снимка: БТА
fallback

Управител на "Крон Секюрити", която е охранявала Осмата конференция на ДПС, е ген. Кирил Радев – бивш шеф на Националната служба за борба с организирана престъпност.

Днес по време на конференцията 25-годишният Октай Енимехмедов насочи пистолет към лидера на партията Ахмед Доган, докато той четеше доклада си. Доган пръв се защити от нападателя и побягна, Енимехмедов беше повален от делегатите, а после се намеси Националната служба охрана, която пази Доган. Това доведе до вълна от критики към НСО.

Фирмата "Крон", която охранява НДК, е осъществявала вътрешната охрана на пунктовете за пропуск на гостите и делегатите на националната конференция на ДПС, каза директорът на НСО генерал Тодор Коджейков по-рано днес.

”Крон Секюрити” има двама управляващи - Кирил Петров Радев и Ярослав Кирилов Радев. Собственик е Ярослав Кирилов Радев.

Фирмата е лицензирана за извършване на охранителна дейност на територията на страната, предоставяне на охранителни услуги, транспортна дейност, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и лизингови сделки, както и друга, незабранена от закона дейност, показва справка на БТА.

Фирмата предлага изграждане на технически системи за сигурност; професионална физическа охрана (въоръжена и невъоръжена) с униформени охранители на промишлени обекти, банки, офиси, жилища, имущество, сгради, помещения и др.; експертни оценки на съществуващи системи за сигурност; охрана на мероприятия; персонална охрана.

Като клиенти на фирмата са посочени БТК АД, Технополис България ЕАД, Общинска Банка София, Общинска застрахователна Компания София и други, но не и НДК.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

всичко е нагласено

преди 11 години

от ДПС.

34

съд за делегатите

преди 11 години

Прокуратурата незабавно да повдигне обвинения срещу озверелите ***, които ритаха момчето докато беше обезвредено на земята от служителите на НСО. Тази осверепяла *** е по опасна от младежа, който единствен в тази държава има смелостта да покаже гражданската си позиция срещу гнилото ръководство на ДПС. Един български гражданин от турски произход показа повече решимост и желание за промени в България отколкото нас етническите българи.

33

ГОЛЯМ СМЯХ

преди 11 години

К.РАДЕВ - СБЪРКАНЯК,СМЕЯШНИК И ГРЕШКА НА ПРИРОДАТА .... СЕГА РЪКОВОДИТЕЛ НА ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА ...... ГОЛЯМ СМЯХ !!!! ТА ТОЙ ИМА ЖЪЛТА КНИЖКА !!!!! ПРОВЕРЕТЕ !!!! КОДЖЕЙКОВ - ВИДЯХТЕ ГО И ГО ЧУХТЕ - *** , *** И СЪВСЕМ НЕАДЕКВАТЕН ...АНАБОЛИТЕ НЕ ПРОЩАВАТ НА НИКОГО !!!!! КЪДЕ Е Б.Б. ДА СЕ ИЗКАЖЕ , ЗАЩО МЪЛЧИ , КЪДЕ СА ГЪ*ОЛИЗКИТЕ СЛОВОБЛУДЦИ *** ? КЪДЕ Е ПЕЛТЕКА САШО ДИКОВ И ПРОСТАКА БАРЕКОВ ???????? ДА СЕ ЗАКРИЕ ДЪРЖАВАТА , ДА СЕ НАЗНАЧИ ГЕНЕРАЛ ГУБЕРНАТОР - НЕМЕЦ ИЛИ АМЕРИКАНЕЦ

fallback