Снимка: Impact Press Group
fallback

Съмнителен пакет вдигна на крак полицията в Бургас, съобщи БНТ. Опасенията на органите на реда са били, че може да е бомба и за часове движението по един от централните квартали в морския град е било блокирано.

Оказало се, че става въпрос за пакет, натъпкан с дрипи, но за да бъде обезвреден с контролиран взрив, от столицата е пристигнал екип на ДОТИ. Мястото, където се намирал пакета, е било отцепено за около четири часа.

Сигналът за фалшивата бомба е бил подаден от живущи в блок, намиращ се близо до оставения пакет. Хората се уплашили, тъй като видели от него да стърчат жици, а също така чули тиктакане на часовник. Те позвънили на тел. 112.

Според някои, пакетът е бил оставен за да бъде сплашен собственик на намиращо се в района заведение. По-късно тази версия отпада, тъй като въпросното кафене се намира на 300 метра от фалшивата бомба.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 11 години

abe koi se interesyva ot mizernite balgari che da vi ostavia bombi v paketi,samo da vzemat na pricel 3 4 avtobysa kakto praviat v izrael ,imitatori ia ne zablyjdavaite xorata s glyposti geroi .

22

Анонимен

преди 11 години

Смешни коментари. Помните 18 , какъв ужас изживяхме. И защо екип от ДОТИ идва чак от София. Представете си какъв ресурс се хаби.

21

Анонимен

преди 11 години

Много сте зле кво се подигравате на хората !? Естествено, че ше се уплашат след като "бомбата" е била близо до мазното кафе на една мутреска

fallback