Снимка: архив, Булфото
fallback

Късметлията с печелившия фиш от Бобошево, който спечели близо пет млн. лева от рекордния джакпот във второ теглене на играта „6 от 49“ в 92-и тираж на БСТ на 18 ноември 2012 г., получи своята печалба, съобщиха от спортния тотализатор.

Нормативно установения 45-дневен срок за изплащане на печалбите изтичаше днес в 17.00 часа.

Oще по темата

В края на ноември двама късметлии си разделиха рекордния джакпот от 10 милиона лева. Единият печеливш веднага се разкри. Бизнесменът Росен Русимов от Перник взе печалбата си.

Другият тотомилионер все още е анонимен. Знае се само, че фишът на късмета е обикновен за 2,80 лв.и е пуснат в тотопункт в Бобошево.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

ПО-ВЪЗМУТЕН

преди 11 години

До възмутен от Денес.бгТова "логване" което сте въвели окончателно изгони и мен и хиляди като мен от и без това НЕ добрият ви сайт.Регистрация от служебният ми компютър е НЕВЪЗМОЖНА и така е с хиляди като мен"ТА ЗНАЧИ ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ ОТ СЛУЖЕБНИЯ СИ КОМПЮТЪР ?! БРАВО НА ВАС И ТАКИВА КАТО ВАС ! ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ ОТ РАБОТНОТО МЯСТО ,А ПОЛУЧАВАТЕ ЗАПЛАТИ ЗА СЪВСЕМ ДРУГО ! ТЕЖКО МУ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ ТАКИВА КАТО ВАС ,ЗАТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ ! ПОЗДРАВИ ОТ *** !

12

Анонимен

преди 11 години

и аз се ще си бия камшика от този сайт , а пък вие се логвайте както искате !!!!

11

Модератор

преди 11 години

До възмутен от Денес.бг:Логването за гласуване е временен проблем, ще бъде отстранен, молим за извинение!

fallback