fallback

Общ преглед

5-месечното бебе от симеоновградското село Константиново почина от глад, след като го хранили само с каша от брашно.

Според кмета на селото Димитър Дончев родителите на малкия Михаил - Николай и Кирилка Николаеви, се издържали само с детските от 220 лева на месец.

Семейството има още 5 деца, най-големият е 15-годишният Живко. Той често се грижел за по-малките си братчета и сестричета.

Днес от Агенцията за закрила на детето в Димитровград дойдоха на място и констатираха, че децата живеят в крайно неподходящи условия.

Децата не могат да останат повече тук, затова ще бъдат дадени за отглеждане на вуйна им – Недялка Добрева, съобщи Димитрина Барбова от Отдела за закрила на детето в Димитровград.

Това е второто дете на семейството, което умира. Преди няколко години друго бебе на 35 дни починало от пневмония.

Родителите днес не бяха открити от социалните служители, защото тръгнали за Харманли да теглят кредит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

129

Анонимен

преди 11 години

То е ясно, пак българите са им виновни

128

хм

преди 11 години

Абе хора, *** не са виновни, те са генетично обременени, те са генетична грешка, еволюционна тапа, шлака, генетичен ***. Колкото е вероятно шимпанзе да проговори, толкова и *** да стане нормален човек. Истиснките виновници са политиците, Масларова/Станишев, Тотю Младенов/Бойко Борисов и по-назад, те създадоха тази извратена социална система, те превърнаха България в фабрика за ***, нали те дават пари на тези ***, ако ги ограничат, моменатлно ще спрат да се множат, спирали и

127

ДА

преди 11 години

КАСТРАЦИЯ!Нищо друго няма да ги оправи тия ***!Пет деца,две вече умрели и ще направят още поне 5!И се издържат от детски и помощи!Е,до кога ще се търпи това!!Да ме дерат мен с данъци,за да се издържат такива никому ненужни същества,не хора.Защото от тези деца-хора няма да излязат.Ще станат същите,че може и по-лоши от родителите си-крадци и убийци!Геноцид на българите,за да живеят ***-това е държавна политика!

fallback