Искра Фидосова. Снимка: Bulphoto
fallback

Председателят на правната комисия в Народното събрание Искра Фидосова предложи недостигащите средства за съдебната власт да бъдат взети от субсидиите на политическите партии.

На заседание на правната комисия в парламента, на което се обсъжда бюджетът на съдебната власт, Фидосова предложи референдумът за енергетиката да бъде финансиран от субсидиите на партиите, а парите за референдума да се пренасочат за съдебната власт.

„50 млн. лв. е субсидията на политическите партии. От там можем да вземем, за да дадем за съдебната власт”, каза Фидосова.

„Следващата година обръщаме внимание на доходите. Затова в бюджета се запазват нивата на останалите системи, в това число системата на съдебната власт”, посочи заместник-министърът на финансите Владислав Горанов.

Депутатите от комисията приеха на първо четене проектобюджета за съдебната власт за 2013 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

176

Анонимен

преди 11 години

О, Боже, Днес.бг, имайте милост, скрийте таз снимка ....

175

Анонимен

преди 11 години

*** ,спете спокойно .Съда е бил и ще бъде даже при В. Коларов приятел на Г. Димитров който каза няма нужда от съда още преди 65 години и ще бъде докато го има този материал. От Вас се създава съда.

174

Анонимен

преди 11 години

Нито един коментар за работата и няма. Какви сте във вашите професии? Как се оценявате като професионалисти, и какъв ви е външният вид?

fallback