fallback

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

848

цитат

преди 11 години

Джонатат Суифт: "Яви ли се на света истински гений, ще го познаете по туй, че глупците всинца са в сговор против него" :)))))))))))))))))

847

баща

преди 11 години

Като разглеждам тук има няколко лица, които са психопати и както казах вече майката е дефектолог и допускам, че преди време може и да е работила с такива. Явно отново са във фаза, че са изпълнили целия нет с какви ли не шизофренични простотии. Явно пак им трябва лечение. Сигурно е, че тези луди нямат деца, а и много гласове им говорят в главите. А вие, що мълчите - ако на вашето дете му наговори такива простотии, как ще реагирате. Аз съм баща на аутист и БЛАГОДАРЯ от сърце.

846

баща

преди 11 години

Цитирате негово есе и разказ, приписвате ги като чужди. Аз съм сигурен, че майка му не може да го е написала, тя е дефектолог, но рядко се включва като доброволец при групите, защото има втори брак и три деца. Георги влиза понякога в групата на деца аутисти като доброволец със студентите, в началото беше малко уплашен, но искаше да помага. А и центърът май е техен. Жорко е имал проблеми и е лекуван в Германия и Израел, има и операции в БГ. Правил е сайта на инвалидите в Пловдив, за да не плащат.

fallback