fallback

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

станимира Колева

преди 10 години

Социалната политика трябва да бъде променена и да се даде възможност на жените да отглеждат децата си без да им се налага да мизерстват. Има какво са се научи от западните държави, не само да се усвояват фондове от ЕС , средства които никой не вижда , както се ограбват фондовете за земеделието и за бежанците.

72

Станимира Колева

преди 10 години

Случайно попаднах на тази статия и съм потресена от оскърбителни коментари.Аз съм българка и съм майка на четири прекрасни деца , които не съм отглеждала и нямам намерение да отглеждам в България. Невероятно колко много се е променил българина след като няма уважение към тази, която дава живота и продължава българското поколение. Българинът трябва да е на ясно какво иска, дали иска да се раждат повече деца, или не иска. Ако българите желаят да се раждат повече деца,

71

до 83 - макаренко

преди 11 години

да знаят си задълженията БГ майки - а ти знаеш ли уважаеми Макаренко, че майките са с децата до определена възраст и че децата от 3 годишни почват да ходят на детска градина, а след това на училище , ако трябваше и да учим децата на четмо и писмо то тогава защо са създадени школата ?

fallback