fallback

Общ преглед

Лицето на атентатора, извършил терористичния акт на летището в Бургас, е възстановено с помощта на модерни технологии и на базата на наличните до момента данни,  съобщиха от МВР.

От вътрешното министерство пуснаха и първите официални снимки на терориста, чиято самоличност на този етап все още не е обявена.

От МВР молят гражданите да съобщят в най-близкото поделение на министерството както и на тел.  056/84 42 42  всяка информация, свързана с мъжа от снимката.

Анонимността е гарантирана.

Преди ден министърът на туризма Делян Добрев обяви в Израел, че съдебномедицинските експерти почти са готови с пресъздаване на образа на атентатора, който уби шестима души при бомбеното нападение на 18 юли в Бургас.

"Разследването на нападението напредва и ние успяхме да пресъздадем 95 процента от лицето на убиеца", съобщи канцеларията на президента Шимон Перес, цитирайки изказване на Делян Добрев на среща с него в Ерусалим.

Oще по темата


"До няколко дни ще получите снимки на терориста, на тези, които са го изпратили, и на съучастниците му", е заявил Добрев според съобщението на президентството.

Малко след нападението от 18 юли българското вътрешно министерство излъчи видеозапис от камера за наблюдение на летището в Бургас, показващ човек, за когото се твърди, че е атентаторът.

Според съдебния лекар, който е прегледал останките на терориста, "той е бил на възраст между 25 и 30 години, може би малко по-възрастен", със светла кожа и "би могъл да е от арабски произход", съобщи преди ден Франс Прес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

264

pachangel

преди 11 години

Защо ли евреите си мислят че само арабите ги мразят а останалата част от света много ги обичат.Елементарен въпрос на който никой не може да даде отговор.

263

Анонимен

преди 11 години

Тук става въпрос задомогване къмпетролните богатстваот страната на еднаВашингтонска хунта,както я наричам аз, и по-специално стававъпрос за каспийския,евроазиатския петрол,нищо друго.

262

муспи

преди 11 години

Този на снимката изглежда сериозен човек и герой. Сравнете го с която и да е мутра от нашите правителствна и парламенти. Браво и благодаря от поробения български народ!

fallback