fallback

Общ преглед

 

МВР пусна официални снимки и видео на сочения за атентатор-камикадзе, предизвикал взрива на летище Бургас, при което загинаха 7 души.

При огледа е открита американска шофьорска книжка, издадена в Мичиган, за която се предполага, че е ползвана от мъжа камикадзе. Документът е проверен от службите в САЩ, откъдето е потвърдено, че той е фалшив.

 

Предполага се, че възрастта му е около 36 години, сподели вътрешният министър Цветан Цветанов.

Във връзка с терористичния акт МВР умолява гражданите да съобщят в най-близкото поделение на министерството или на тел.056/844242 всяка налична информация за самоличността, контактите, ползваните автомобили и адреси на лицето от снимката и видеоматериала. Анонимността им е гарантирана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

542

Анонимен

преди 11 години

Ето и цялата истина от устата на премиера Бойко, вижте и се чудете 5strike/bg/invitation/bylink/74632

541

reproter(rpt)

преди 11 години

Групата по координацията е още в страната.Активират се нови схеми за изтегляне. При това активиране местната клетка е уязвима. Целта на групата е най-късно до три дни да напусне страната през Турция. Ако до три дни не напуснат през Турция ще се прехвърлят в София.Проблема е създаден от първия, но се усложнява от съществуването на втория.Организацията им не е на топ ниво. Не се отличават с висок интелект.Вероятността да бъдат локализирани и задържани в близките два дни е 90%.

540

666! СУПЕР...

преди 11 години

...ВИКАТ ЧЕ БИЛО АТЕНТАТ...СИЧКО ОК !...СА Е РЕД НА МЕДИИТЕ ДА ТУРАТ ЧЕРЕШКИТЕ ...!

fallback