Благой Иванов - Багата вече е в съзнание. Снимка: Булфото
fallback

Бившият световен шампион по бойно самбо Благой Иванов - Багата вече е в съзнание, съобщи треньорът му Стоян Саладинов пред TV7.

ММА звездата изкара в кома повече от 40 дни, като за момента има сериозни проблеми с единия му бъбрек. Именно затова Багата е на хемодиализа всеки ден.

Благой Иванов беше наръган с нож при нападение в столично заведение на 26 февруари в малките часове на нощта.

Полицията задържа за нападението 23-годишния Даниел Стефанов-Дъмпела, който остана окончателно в ареста с обвинение за опит за убийство.

Oще по темата

Смята се, че именно той е човекът, който е посегнал с нож на Багата.

Най-вероятната причина за скандала и последвалото сбиване е въздействието на голямо количество алкохол, употребено от почти всички участници в побоя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

ЕЛЕОНОРА

преди 12 години

Не знам как нашите журналисти не се умориха да пишат едно и също.Желая от сърдце да се възстанови и смятам ,че наистина трябва да сме горди от това, че имаме такива уникални спортисти.Желая му много здраве и много,много лично щастие.

56

Анонимен

преди 12 години

vse edni i sa6ti ***.a s kim karda6an kakvo stava?lady gaga hodi li do wc to dnes?nosat se sluxove 4e mai prudnal

55

Анонимен

преди 12 години

Тюфлеци ли каза ти да не си доктор хонорис кауза естествено че са се били за неплатен кокаин може да не е по негова вина знам само че охраната го е предупредила че не могат вече да са зодия господ и има ред в бизнеса а те по стар пехливански мурафет са се пробвали най големия проблем на селяните дори и тези родени в софия е че не знаят кога да спрат дано се оправи и пак да се състезава

fallback