Благой Иванов-Багата Снимка: архив, Булфото
fallback

Самбистът Благой Иванов-Багата, който беше намушкан с нож в столично заведение, остава в тежко септично състояние, съобщиха от "Пирогов".

Терапията на 25-годишния ММА боец в централна реанимация остава същата.

Той е на ежедневна хемодиализа заради бъбречната недостатъчност и на апаратно дишане поради дихателната недостатъчност, уточниха от болницата.

Oще по темата

Благой Иванов беше наръган с нож при нападение в столично заведение на 26 февруари в малките часове на нощта.

Полицията задържа за нападението 23-годишния Даниел Стефанов-Дъмпела, който остана окончателно в ареста с обвинение за опит за убийство.

Смята се, че именно той е човекът, който е посегнал с нож на Багата.

Най-вероятната причина за скандала и последвалото сбиване е въздействието на голямо количество алкохол, употребено от почти всички участници в побоя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

то60

преди 12 години

защо сте толкова злобни бе хора... всички ли сте перфектни?! или сте безмъртни?? "Обществото" е с цел по-добър живот на всички ви, а в България, май трябва да разчитаме, че някой ще е достатъчно мързелив, за да не прецака с нещо... :(

46

Bilqna

преди 12 години

Leleeeee, vie 6to za gadove ste be! Sofiiska Mutro, ***, praznoglavec, bog da vi nakaje za gnusnite vi komentari! Gledam i ne vqrvam kolko lo6i dy6i ima po tozi svqt! SAMO GOSPOD MOJE DA GO SUDI!VIE KOI STE BE? KOI STE 4E GO SUDITE AAAAAAA?

45

Анонимен

преди 12 години

Нашите спортисти се мислят за Супермен.Но крайна спирка спешно отделение!Всеки си намира майстора един ден.

fallback