Общежитието, където е извършено убийството. Снимка: Булфото
fallback

Марио Данчев – убитото тази нощ момче в Студентски град, е от учителско семейство, съобщиха от Регионалния инспекторат по образование в Перник.

Майка му - Росица Данчева, е преподавателка по физическо възпитание в основно училище “Иван Рилски“, а бащата, Борислав Данчев  - в професионалната гимназия по металургия "Мария Кюри".

Oще по темата

Марио миналата година е завършил професионалната гимназия по облекло и туризъм в Перник.

Той е танцувал във фолклорен ансамбъл към Двореца на културата. Преподавателите на момчето го определят като много деен и активен.

Семейството се ползва с добро име в града. Загиналият младеж има и по-голям брат, освен близнака Мартин, който е бил с него във фаталната нощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

до тъжен

преди 12 години

Стига вече тъжни песни!

53

123

преди 12 години

Добре, като са били пяни на кирка защо въобще са ги пуснали в общежитието?? Ако ги бяха оставили малко на студа да поизтрезнеят или още по-добре да ги приберат в изтрезвителното за ноща сега нямаше да е така.. нали?

52

Съболезнования!

преди 12 години

Жалко за тези родители. Жалко и за момчетата. Много от нас не знаят какво всъщност правят децата им, след като излязат от нашия контрол. Как им влияе средата, как използват свободното си време. Какво смятат за нормално, докъде са границите на отношенията им с другите. Не бързайте да съдите - обществото ни е болно!

fallback