Семейство Начкови Снимка: Impact Press Group
fallback

Прокуратурата е започнала дело срещу неизвестен извършител за причинена средна телесна повреда на Петър Начков, чийто арест предизвика шумен скандал.

Говорителят на районната прокуратура в София Руси Алексиев съобщи пред bTV, че обвинителите са събрали достатъчно данни и поради тази причина не са изчакали резултатите от проверката на Инспектората в МВР. 

Начков и съпругата му бяха задържани през януари по подозрение за търговия с контрабандни цигари. Семейството се оплака от полицейски произвол, а МВР с неохота призна грешки при планирането на операцията, но не и насилие. 
 
Няколко полицейски началници бяха наказани, а призивът на премира за оставки не бе чут, по-късно Борисов одобри раздадените санкции.  
Oще по темата
Начкови твърдяха, че срещу тях са изпратени  30 тежко въоръжени полицаи, че главата на семейството е бил бит, а дъщерята Ралица е била оставена по бельо на студа при претърсването на къщата им в Мировяне.
 
Малко след  ареста им Начкови получиха обвинения  за откритите при обиска пет кутии цигари без бандерол.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 12 години

АКО ВСЯКО СЕМЕЙСТВО В БЪЛГАРИЯ ПЕЧЕЛЕШЕ КАТО НАЧКОВИ ОТ ЕДНО МАГАЗИНЧЕ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОВА МАГАЗИНЧЕ МОЖЕШ ДА СИ НАПРАВИШ КЪЩА НА 3 КАТА МИНИМУМ 500 кв.м. И НЯКОЛКО МЕРЦЕДЕСА В ГАРАЖА , ТО НИЕ СМЕ СТАНАЛИ ВЕЧЕ ПО-БОГАТИ ОТ ШВЕЙЦАРИЯ ...

37

Анонимен

преди 12 години

За полицията - испанската: ПРЕПРАТКА В " Данят в снимки".И там няма "погача и сол", нали?!

36

Старшина Ушев

преди 12 години

Народната милиция-биещото сърце на партията.Сега сериозно-тия Начкови са си престъпници-това е ясно.Всеки престъпник в България вече се оплаква от т.нар.полицейско насилие,дори и да е отнесъл един шамар.Навсякъде по света полицията бие,защото по този начин се задържат престъпниците.Никъде не ги канят на кафе и кекс.По света полицията дори стреля за много по-малко отколкото в България бие.Полицията трябва да бие престъпници като Начкови ,Кленовски и останалата ***,които се мислят за недосегаем

fallback