Снимка: Impact Press Group
fallback

БЧК ще събира дарения за пострадалите от наводненията в хасковска област и чрез SMS.

Трите мобилни оператора са активирали кратък номер 1255 за дарения чрез текстови съобщения. Стойността на всяко дарение е 1.20 лв. с ДДС, съобщиха от БЧК.

Средства се набират и по обявената вчера банкова сметка на организацията:

Български Червен кръст
Уникредит Булбанк АД
BG64UNCR76301078660913
UNCRBGSF

Може да се направи и онлайн дарение на Интернет страницата на организацията (www.redcross.bg).

Средствата се набират за дългосрочните нужди на евакуираните хора от храна, вода и вещи от първа необходимост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Хмм

преди 12 години

Ами на сайта на БЧК си има за дарение чрез ePay на колкото лв кажеш и няма дори такса банков превод, всичко си отива при тях. И се указва за какво даряваш (топъл обяд, пострадали от бедствие, деца с проблеми). Аз оттам дарих и съм доволен.

10

Анонимен

преди 12 години

Така , така , Еконт безплатно ще транспортират за пострадалите дарителските помощи , а БЧК ще пускат есемеси та да се нагушат *** операторчета . Пращайте на хората топли дрехи и храна . Паричното обезщетение трябва да се поеме от общините , които не са сигнализирали за проблемните язовири.

9

Житан

преди 12 години

На гърците няколко стотин милиарда,а на нас няколко стотин торби с пясък европейска помощ...на тях пенсийте им намаляли до към 500евро,а на нас се увеличили до към 60...На тези хорица от селата заляти с вода им трябват крави,овце,фураж,прасета,брашно,захар,тухли, цимент,което е далеч далеч по-евтино от разходите на обикалящите ги политици и комисионните на тези дето ще доставят пясъка в чували...Хората не желаят нищо повече от това да се върнат в родните си домове,па макар и полуразрушени !!!

fallback