Изчезналият Станислав Снимка: МВР
fallback

Вече 12 дни 11-годишният Станислав от видинското село Лагошевци остава в неизвестност. Полицията работи по няколко версии, но според родителите синът им е отвлечен.

Семейството на Станислав живее в беден дом без ток. Децата в семейството са общо четири. Притеснените родители разказват, че се грижат за децата си.

"Не мога да си простя, че не можах да опазя детето си", заяви бащата на Станислав.

Родителите имат съмнения за това кой може да е отвлякъл детето им. Те разказаха пред bTV, че през август миналата година възрастен мъж дошъл в дома им и поискал да осинови Станислав, след което им предложил 5 000 лева.

"През ноември пак ни писа, за да каже, че вече му е купил дрешки. Изгорихме писмото, за да не го види Станислав", разказа бащата Веселин. Именно върху този мъж падат съмненията на родителите.

Oще по темата

В деня, в който Станислав изчезнал, родителите му го пратили да занесе супа на възрастен съсед. Момчето се качило на колелото си и оттогава не се е прибирал.

"Когато не се прибра, отидохме при кмета, за да съобщим. По пътя видяхме една съмнителна кола", разказа майката Христина.

Според учителите на Станислав той не е бил агресивен и с него не е имало проблеми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Анонимен

преди 12 години

Какви адекватни грижи без ток беее, какви баби и дядовци, в 21 век сме!!! Я ти живей ЕДИН ден без да ползваш никакъв ток да те видя тогава. Празни приказки и празно съчувствие! Нормалните хора планират с години дете и едвам му осигуряват необходимото, те седнали да се тюхкат по форумите. Жалко за обречените деца на оскотели и прости родители! Кой знае каква е истината.

70

Анонимен

преди 12 години

Дано само не е за органи... Бог да помага на момченцето!

69

Анонимен

преди 12 години

Добре, въпросната мистериозна кола не е ли заснета някъде? Знам, че това е село и нямат пред всеки магазин камери, но не могат ли да се видят камерите по пътищата? Знае се в коя посока колата е напуснала селото. Ако има в близост камера на главен път или магистрала, може да се провери дали не е била заснета този ден такава кола.

fallback