Снимка: архив, БТА
fallback

През днешния ден не се проведоха преговори между стачните комитети в БДЖ и министъра на транспорта Ивайло Московски, каквато беше предварителната информация. Това каза за Investor.bg синдикалният лидер Петър Бунев.

Преговорите, в които щеше да присъства и ръководството на БДЖ, трябваше да се проведат в Министерството на транспорта.

Предварителните анонси отпреди два дни, че през изминалите почивни дни има вероятност  да бъде подписано стачно споразумение и съответно стачката да бъде прекратена, не се сбъднаха.

Препъникамъкът се оказа клауза от новия колективен трудов договор, отнасяща се до намесата на синдикатите при съкращенията на заетите, по която страните още не са постигнали съгласие.

Oще по темата
4 дек 2011 08:54
61

Стачката продължава и утре, заяви Бунев. Той допълни, че очакванията са разговорите да продължат утре следобед в транспортното министерство. 

Още икономически новини в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

ТИЯ ВЕЧЕ НЕ....

преди 12 години

..ФАЛИРАХА ЛИ ,БЕ....ХА,ХА,ХАААА...???!!ПРИ ТОЛКОВА КРАДЕНЕ ,МУФТА И СТОЕНЕ БЕЗ РАБОТА ....ВРЕМЕ Е СЕ РАЗТУРЯТ!АЗ АКО НЕ БАЧКАМ ЕДИН ДЕН....ПОСЛЕ *** ГЛАДЕН ,ЦЕЛА СЕДМИЦА....!ЕГАТИ , ЯКАТА ДЪРЖАВА.....!!!!!Я, ДЪРВО И МЕТЛА ЗА ТИЯ....!!!

46

Анонимен

преди 12 години

БДЖ е транспортна фирма ,която си има пътникопоток така и товари-която не може да е на загуба стига да не се краде!Ако е на загуба то управляващите и началници са виновни.Колко е администрацията спрямо персонала които обслужва влаковете?С дунав мост 2 ще се отварят и още дестинации!Каква е заплатата в БДЖ от най нискътъ до най високата длъжност???

45

ЯЯЯЯ

преди 12 години

Ръководителите на БДЖ са комсомолски секретарчета, кадри на Гоце Първанов и работят за интересите на комунистическата олигархия. Владимир Владимиров бе шеф на младежката организация на БСП при Първанов - от 1998 до 2002 г.

fallback