Снимка: Булфото
fallback

След като талантът на премиера Бойко Борисов да рисува бе оценен високо от Съюза на българските художници, които искаха да направят министър-председателя почетен член на съюза, сега друга силна страна на Борисов е на път да бъде наградена.

Лидерът на ГЕРБ е скрит фаворит за отличието "Футболист №1 на България за 2011 година” в допитването на феновете.

В момента премиерът е на второ място в класацията на феновете в интернет на адрес http://futbolist1.bg, като събира 19% от вота.

Пред звездата на третодивизионния Витоша Бистрица е само нападателят на Манчестър Юнайтед  Димитър Бербатов, който води убедително с 35%.

Oще по темата

Челната петица се допълва от капитанът на националния отбор и английския Астън Вила Стилиян Петров с 9%, вратарят Николай Михайлов с 8% и Владимир Гаджев от Левски с 5%.

Самият водач в класацията – Димитър Бербатов, на няколко пъти обяви, че не желае да участва повече в анкетата ”Футболист на годината”  и помоли хората да не го включват в нея. Това може да наклони сериозно везните в полза на Борисов, който може да се окаже първия министър-председател, който става „Футболист на годината” в България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

428

интелектуалец

преди 12 години

-ритнитопковец-бойко почна на шега да рита топка в махала.мързелив,ленив и горделив тои мислеше се за талантлив.но истината бе една гюмеджия беше тои пред чуждата врата.във засада беше тои но се разписваше като герои.за премиер проплака тои че бил гении и звезда от сои.бойко облече фанелката на сик и мафията му изръкоплияска на бис.---ритнвитопковец бойко борисов от бкп,дс,

427

hamurapi

преди 12 години

Не ми е ясно само едно: защо е нужно да си губим времето с този самозван самохвалко?!

426

Хулигана

преди 12 години

Забравихте : хрантутник , използвач , трафикант , измамник , узурпатор , ЛЪЖЕЦ и *** ЗА ГОДИНАТА !

fallback