fallback


За първи път Фондация "Очи на четири лапи" се обръща за финансова подкрепа към "отделния човек". Вашето левче с SMS с текст: DMS VODIME на единен номер 17 777 (за абонати на Globul, Vivacom и M-tel) ще помогне да се осигурят повече кучета водачи за слепите хора. Процесът е скъп, дълъг и сложен, но резултатът не се измерва в пари, защото личната свобода и независимост нямат цена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

^3DAttack

преди 12 години

Imam Labradorche na 10 meseca e .. tova e neveroqtna poroda .. nauchil sam q na dosta neshta no nai vajnoto e che sa mnogo mnogo umni kucheta i dobri .. nqmat nikakva agresiq ...

15

Анонимен

преди 12 години

Мърдок явно си някъде на село щом имате кондурка !В София ,не спират кучетата в транспорта.Освен някои селяни шофьори които не знат ,че това е куче водач.

14

Анонимен

преди 12 години

Защо не се помисли за набиране на средства и от чужбина? Ще навреди ли това на бг операторите? Членивам в немски клуб за кучета водачи и зная колко труден е процесът на обучение, и колко скъпи са обучените кучета. Клубът има собствена банкова сметка за набиране на средства от цял свят. Най-популярни са голдън ретривър и шефър хунд(немска овчарка).

fallback