Цар Киро Снимка: архив, Булфото
fallback

Идната седмица в Районния съд в Асеновград ще бъде внесено делото срещу Цар Киро. 

Рашков е обвинен в отправяне на 2 закани за убийство към Веселин Христев и лелята на убития 19-годишен Ангел Петров - Иванка Петрова. Заплахите са направени часове преди момчето да бъде жестоко прегазено.

Прокуратурата разполага с видеозапис на охранителна камера в деня на убийството на момчето, на който се вижда как Цар Киро попречва с автомобила си пътя на заплашените пред техния дом в Катуница.

Oще по темата

„Все още не е готова експертизата на записа, но внасяме делото идната седмица”, потвърди за Dnes.bg районният прокурор на Асеновград Калоян Димитров.  Ако бъде признат за виновен, Цар Киро може да получи наказание от 6 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

126

Браво, Стилияне 134!

преди 12 години

В пост.89, на стр.3 тук също се предлага нещо много важно, в същия дух.И доживот да сложат в пандела Киро ***, ако неговите покровители останат ненаказани, ако наказания не сполетят и чиновниците, които са си затваряли очите, то все едно нищо не е направено. Защото мястото на Киро веднага ще се заеме от друг мошеник като него - ще се въртят далавери за милиарди, от които лъвският пай ще е за покровителите му. И за него ще има милиони,като отплата за това, че служи като параван!

125

Анонимен

преди 12 години

"Ако бъде признат за виновен, Цар Киро може да получи наказание от 6 години затвор"...условно.

124

Стилиян

преди 12 години

Само ,, Цар Киро " ли е проблема?А останалите червени дерибеи, които перат парите на партиятаи за които всеки жител на своето населено място знае?Защо не отидете във Вятово, Левски, Червен Бряг, Дъбник, Варна, Монтана, Видин, Пловдив, София и т.н. и не направите една ревизия на всички ,, *** бизнесмени " и техните червени ,, бизнес партньори ".И защо не попитате премиерката ви откъде има милионите, или пък останалите ви народни представители.Всичко е забогатяло от вашите заплати, пенсии...

fallback