Снимка: БTA
fallback

"Няма да плащам данъци, не съм ползвал имотите". Това са били точните думи на Цар Киро, казани пред инспектори на общинската дирекция "Местни данъци и такси" в Пловдив.

Чиновниците посетили Кирил Рашков в следствения арест, за да му връчат акт за неплатени задължения в особено големи размери – по неофициална информация става въпрос за около половин милион лева.

Oще по темата

Оказва се, че от 2008 г. до днес той не е плащал такса "смет" и данък "сгради" за къщите на фамилията си, които се намират на територията на община Пловдив.

"Мотивът му, че не си е плащал местните данъци, е бил, че не обитава имотите, но това не го оправдава, има глава на раменете и да мисли", заяви пред Dnes.bg директорът на дирекция "Местни данъци и такси" в Пловдив Николай Ненков.

С актове за неплатени данъци са още синът му принц Ангел, съпругата му царица Костадинка и снахата принцеса Събка.

"Никой не може да им опрости задълженията, дори президентът", каза още Ненков.

Ако не плати доброволно, дължимите суми ще бъдат събрани принудително.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

429

Анонимен

преди 10 години

принц -принцеса - какви са тнзи глупости - мръсни *** - това са те с пари или без

428

ОГИ

преди 12 години

Ако щеш плащай бе *** и без твоите данъци ще минем.Не ние от теб ти зависиш от нас бе *** ***.Ти живееш благодарение благоволението и великодушието на българския народ.

427

nepoznat

преди 12 години

журналистите да престанат да ги наричат с цар, царица и др.С какво те са повече от нас, и на кого са цере.Защо въобще в Б-я са говори за такива титли.В крайна сметка журналистите с а тези които повтарят навсякъде във вестници, списания, телевизия тези"титли". Да се вземат в ръце и да престанат да ни представят тези хора с "титли".

fallback