Снимка: архив Булфото
fallback

Точно в 19,15 часа БНТ започна прякото си излъчване от Народното събрание преди то да бъде одобрено от депутатите, каквато е процедурата за излъчване на заседанията в парламента.

Това позволи на зрителите на националната телевизия да чуят финалните реплики на лидера на РЗС Яне Янев.

"Виждам странно втренчени погледи, които гледат към премиера и вицепремиера като към богове. Това само показва, че вие сте загубили доверието на избирателя и се крепите на платени депутати", завърши той с патос.

Oще по темата

Оказа се, че процедурна грешка е подвела Националната телевизия, защото чак след края на речта на Янев, председателят на парламента Цецка Цачева пусна за прегласуване предложението за излъчване в ефир на извънредното заседание на парламента.

Последва формално гласуване и Цачева обяви, че Националната телевизия и БНТ могат да започнат излъчването на сигнала от НС.

След това вотът бе отхвърлен с гласовете на 143 депутати.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

Анонимен

преди 12 години

янка има кой да му оре ***-трактор ли ще е,комбайн ли ще е,няма много голямо значение.Като му дръпнат имунитета след фалшификацията на документи,доста от ЦСЗ ще му се радват,пък и той явно няма да има нищо против.Ама на оня,кадето ДС му направи дете,пък и той е толкова зает да се пеняви пред бабушкерниците,да се появи в национален ефир.Е ТОВА Е НАГЛОСТ,БАТЕ!Добре,че се появи за секунди,като приятелката му доганка-избягаха като бити серГей-чета,като не им мина номера!

71

miti

преди 12 години

p e d a l

70

Анонимен

преди 12 години

те пък зрителите как са се счупили да гледат "речта на яне", манииииАко щат денонощно да ги дават, едва ли ще се намерят и 1000 човека в страната, които ще ги гледат. За радост имаме и други ТВ канали от 20 години насам

fallback