Снимка: Архив, Булфото
fallback

Плащането на консумираната електроенергия може да се  извършва и чрез sms, изпратен от мобилния телефон, информират от пресцентъра на ЧЕЗ.

Услугата може да се активира с еднократна регистрация в  системите ePay.bg, eBG.bg и iCard.bg. Вариантът за плащане с  кратко съобщение е достъпен за притежателите на GSM с номер към български оператор и кредитна или дебитна карта.

Предлага се и възможност клиентите да се регистрират за "sms преди прекъсване", който напомня на потребителите за изтичане на крайния срок на плащане на задълженията.

През 2010 г. са  изпратени общо повече от 25 хил. подобни кратки съобщения, а  само за първото полугодие на тази година броят им е близо 23  хиляди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

ТТ

преди 12 години

Разгеле,сетиха се.... По европа е така от десетина години.Да не говорим,че електромера е и с клавиатура и се зарежда с ваучер от магазина ако искаш....

52

ДО 51 Волен Сидеров

преди 12 години

Така господине ДА ТИ Е ЯКО ДУПЕТО КАТО ТЕ НАМЕРЯ, ЩЕ ОСЕТИШ КАК Е*Е БЪЛГАРИН. Жалко че го няма хитлер да ви прави *** и кожени ботушки, НО ЗАТОВА СЪМ АЗ ТУК, за да го заместя!ДО DNES.BG Ще помоля да ми пратите ИП-АДРЕСА НА ВЪПРОСНИЯТ ГОСПОДИН на > martinvasilev24***yahoo, ако не го направите аз ще си го парсна сам!

51

ДО 37

преди 12 години

ОЗНАЧАВА ДА Когато няма консумация електромера свети постоянно Ако живееш в блок провери някой комшия да не се е прикачил към твоя електромер

fallback