fallback

 

В СБАЛАГРМ „София“ се лекува основно безплодието, но се развива и оперативна гинекология, патология на  бременността и профилактика на онкологичните заболявания при жената.
 
Може да се каже, че клиниката е проектът на живота на д-р Явор Владимиров, който е с над 20-годишен опит в репродуктивното здраве, пионер във въвеждането на ин витро матурацията и "татко" на стотици бебета.
 
Той и екипът му представиха съвременните методи за прогноза на яйчниковия резерв, който позволява всяка жена да разбере до каква възраст може да има деца и да предприеме мерки.
 
„Това е съвременният метод за профилактика на безплодието и голяма стъпка в семейното планиране, това е бъдещето“, обяснява д-р Владимиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

ves666

преди 12 години

shte bada shtasliv sled kato stana i chyia che amrerika e potanala .

21

Отговор до 6

преди 12 години

значи според теб тъй като индийците и китайците са се пре-*** и от там са се пренаселилиза нас сега, като по-отговорни жители на тази земя,трябва да им гледаме децата в случай че имаме нужда да се почувстваме като родители?моля те отиди на доктор,или ти се пошегува....??

20

Дани

преди 12 години

Каквото и да правите - инвитро, планиране с месеци, а даже някои и с години, децата ви ще са най-обикновени - както всички други. Единственото важно нещо е да са психически и физически здрави, както и родителите им, за да могат да им се радват.

fallback