Снимка:Булфото
fallback

Над сто души се събраха днес на мълчаливо бдение в Симеоновград, на мястото, където навръх Великден пиян шофьор уби шестима младежи. 

Инцидентът отнел живота им да бъде квалифициран като умишлено убийство, а не като непредумишлено поискаха събралите се граждани.

За същото искане настояват в писмо до президента и всички държавни институции родителите и близките на загиналите младежи.

Oще по темата
24 апр 2011 18:18
502

Почернените семейства искат и завишаване с 5 години на минималното наказание за катастрофи с причинена смърт, след употреба на алкохол.

На бдението присъства и 19-годишната Мария Луиза, едно от двете оцелели в катастрофата деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Весо

преди 12 години

Абе ***!Какво не му е умишлено.Да не би да не е знаел,че като няма книжка и е употребил алкохол няма право да кара МПС?Тези норми са наложени,защото такива водачи са потенциални убийци.

31

Защо не

преди 12 години

Нека увеличат присъдата за пияниците-шофьори.Да я направят дори доживот или разстрел.Не ми пука.Аз пиян не карам.По-добре да дам 5 лева за такси отколкото да препускам като джигит из града. И НЕ ,НЕ МОЖЕ НА ВСЕКИ ДА СЕ СЛУЧИ ГОСПОДА ПИЯНДУРНИЦИ .Трябва да си отчаян алкохолик за да не си знаеш мярката и да се наливаш до припадък при условие че пред заведението те чака кола и ти си и шофьор.Няма извинение за тези които пият и карат

30

nis

преди 12 години

Такива *** трябва да непредумишлено да "се самоубият", а ако не го сторят, тогава ... има си начини. Смъртното наказание трябва да се върне! Иначе няма управия.

fallback