Георги Кадиев. Снимка: Булфото
fallback

С "предизборна дъвка" бяха сравнени проблемите на хората с увреждания по време на заседанието на Столичния общински съвет днес.

На сбирката общинарите от ГЕРБ и БСП си мериха приноса за социалните услуги за хора с увреждания.

Повод за това стана питането на съветника от БСП Георги Кадиев по програмата „Асистент за независим живот”.

Той бе обвинен от ГЕРБерите, че поставя въпроса като част от предизборна кампания.

"Благодаря, че има избори в нашата държава, за да може и вие да разберете, че има хора с увреждания, които имат нужда от асистенти. Още с идването си тук в общината заедно с г-н Борисов бяхме решили и това се случи веднага след изборите, да бъде приета такава наредба", каза зам.-кметът Албена Атанасова.

Според нея за четиригодишното време на действие на програмата Георги Кадиев няма и един поставен въпрос за проблемите на хората с увреждания.

Съветникът Кадиев не присъства в залата по време на гласуването на проект на общината и фондация „Очи на четири лапи”. Това отново даде повод за коментари от ГЕРБ, че темата е "предизборна дъвка".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

галактика

преди 12 години

Хората са все по-болни. Светът е все по-болен. Нека не се оправдаваме с Чернобил - дето се казва, той е последната дупка на кавала в това отношение.

28

Анонимен

преди 12 години

Ей Гоше, абе скрий се някъде бе, стига са те показвали по медиите, че хората им се гади от такива празнодумци и върли демагози. Къде покри милионите печалби от фирмата на жена си бе. Не те ли е срам да говориш за справедливост и честност, като си такъв долен мошеник. Чакай още малко да заработят специализираните съдилища и тогава хептем ще ви цъфнат далаверките за милиони. Сега разчитате на Червения "независим" съд и за това сте толкова ербап, ама скоро трябва да отговаряте за откраднатите мили

27

Анонимен

преди 12 години

Гошого Кадиев е поредния червен измамник, натрупал милиони чрез далавери, но благо блеещ като агънце, но всички знаем, че червения вълк никога не си мени нрава.

fallback