Снимка: Булфото
fallback

Няма да има нито такса „водомер”, нито такса „електромер” тази година, обяви шефът на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране Ангел Семерджиев.

Oще по темата

„Всички тези изменения в структурата на тарифите, в търговската политика на дружествата са само на ниво обсъждане. Няма официални становища.

Няма да има нито такса „електромер”, нито такса „водомер” тази година, защото периодът, в който трябваше да ги обсъдим, почти е минал”, разясни той.

„Повишаването на доставянето на вода на потребителите и дружествата в София и Пловдив е около 4% – колкото е и инфлацията”, каза Семерджиев.

За повишаването на цената на водата в София се е появило допълнително обстоятелство за пречистването на водата, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

zoro

преди 13 години

Ами човека го каза: Няма да се въвежда тази година!!!!!!!!!Защо????? Ами изборите са ОКТОМВРИ!!!! След това ,като има балъци дето пак ще гласуват за нас, ще им въведем и такса........въздух!!!Те (електората) да ни изберат, пък после ще им го начукаме както си искаме!Айде радвайте се ДО ИЗБОРИТЕ!!!

36

ЕРП

преди 13 години

По принцип ЕРП-тата са само касички. Те купуват енергия от производителите като я препродават на потребителите. пшо принцип няма лошо, но в БГ варианта нещата са опорочени много. Тук ЕРП-тата имат гарантирана доходност от над 15% и което е по-важно на практика сами калкулират разходите си, защото цакат на ДКЕВР и ония им одобряват почти всички разчоди. От претставители на ЧЕЗ знам, че са си избили инвестицията на втората година и до сега са направили кым 1 млрд лева отгоре.

35

Снимката

преди 13 години

Тоя на снимката или е яко надрусан или е бавноразвиващ се. Но при всиюки слуюаи е крадец :)))

fallback