Снимка: Булфото
fallback

Мюсюлманската общност в България желае тоталитарната система да приключи и за нея. Това заявяват от „пресслужбата на Главно мюфтийство“ с главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи.

Призивът е към националната и международната общественост.

Положението на мюсюлманската общност все повече се утежнява. С последните съдебни решения против волята на мюсюлманската общност се прави опит да бъде наложен за религиозен водач главният мюфтия на тоталитарния комунистически режим Недим Генджев, твърдят хората на Хаджи.

Желанието ни е час по-скоро да се проведе справедлива Национална мюсюлманска конференция под наблюдението на трети лица, на която мюсюлманската общност да избере религиозните си представители, изразявайки свободната си воля, твърдят от  „пресслужбата на Главно мюфтийство“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

272

до 312

преди 13 години

От турчин българин не става,а и не трябва.Те са големи фанатици и само при намислена поразия ще кажат ,че са българи.Просто трябва да са без големи претенции,кротко и мирно да спазват законите.

271

Весели празници!

преди 13 години

Пичове, не се дразнете, Коледа е!И Турция има шансове,и България е превъзмогвала и по-големи кризи и е преуспявала.И турците, които живеят в България имат добри шансове,защото всеки един от тях може да избира в коя от двете държави да се устрои по-успешно.Съдбата ни е дала хубави географски позиции, а също и възможности да печелим успехи чрез разумна дипломация (друг е въпросът доколко се възползваме от тези дарове на съдбата.) Можем да си живеем добре, ако имаме достатъчно акъл да го постигнем.

270

Анонимен

преди 13 години

ха ха ха истински мюсюлмани които ядат свинско и пият до спукване , само тъпотии в ежедневието , само глупости !

fallback