Снимка: Булфото
fallback

Вторият пореден неделен протест на полицаите и на служителите в затвора събра малко протестиращи.

В сравнение с миналата неделя униформените, който обаче днес бяха цивилни, бяха не повече от 200 души.

Председателят на Синдиката на служителите в затворите Иван Петров отново обясни, че те нямат политически искания, а социални.

Oще по темата
Те са за подобряване на тежките им условия на труд.Според него условията, при които работят българските надзиратели са най-лошите в целия ЕС.

Петров заяви, че няма синдикална организация, която да иска протести.

Синдикалистът смята, че разумът ще надделее и ще се стигне до диалог.

"Ако това не се случи обаче, протестите ще продължат", категоричен бе той.

Протестното им шествие стигна днес до сградата на Министерския съвет, където техни представители връчиха писма, адресирани до премиера Бойко Борисов.

"Надявам се, че този път, това което сме по искали – да седнем на една маса, да почнем да си решаваме проблемите, да спрем да се заяждаме по медиите кой бил политик и кой има отношение към някакви глупости, ще прекъсне.

Дано този път г-н Борисов най-сетне седне с нас на една маса и с г-н Цветанов и да разберем какво толкова ни тормози и да решим въпросите както се решават – професионално и мъжки, а не с политика", коментира на свой ред лидерът на Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) Галентин Грозев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

!!!!!

преди 13 години

Докато надувате гайдите така ще е. Не стига, че ви дават все повече пари, а няма кой да ви направи правилно разпределението за да ви ситигат. Има места на които се КРАДЕ. Има разпределение несъответстващо на целите и задачите.

86

Анонимен

преди 13 години

ако полицията не се криеше по пътищата да ни глобява и да си иска пари народа щеше да ги подкрепи

85

еееее

преди 13 години

КАТО ЧЕТА НАПИСАНОТО И МИ Е ЯСНО ЗАЩО НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ СКОРО. ТОЛКОВА МНОГО ЗЛОБА . СИГУРНО 90% ОТ ТИЯ ДЕТО СА ПИСАЛИ СА БАЦИЛИ. В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ СЕ ДЕЛЯТ. КОГАТО НЯКОЙ СТАЧКУВА ВСИЧКИ ГИ ПОДКРЕПЯТ.А ТУК ВСИЧКАТА ЗЛОБА СРЕЩУ ПОЛИЦАЙТЕ.МАЙ ТРЯБВА ДА СПРАТ РАБОТА ЗА 2 ДНИ ЧЕНГЕТАТА , ДА ВИ ИБАТ И БИЯТ ПО ГОЛЕМИ БАБАЙТИ ОТ ВАС И ПОСЛЕ ДА РЕВЕТЕ НА ГЛАВАТА НА ПОЛИЦАЯ.ИЛИ ДА КАТО ЕДНО ВРЕМЕ- ПО СИЛНИЯ КОМАНДВА.

fallback