Преди седмица стотици полицаи обикаляха сградата на МВР и скандираха. Снимка: Булфото
fallback

Синдикалната Федерация на Служителите в Министерството на Вътрешните Работи (СФСМВР) организира втория iи протестен митинг.

Oще по темата
Исканията са за ясни гаранции за ресурсното осигуряване на служителите в МВР, обезпечаване на материално-техническата база, подсигуряване на осигуровките на полицаите.

Униформените ще се съберат в градинката пред Министерството на вътрешните работи в 12 часа днес, след което ще се отправят към МС за връчване на писма, адресирани до премиера Бойко Борисов.

Маршрутът на протестиращите ще бъде от градинката на МВР по ул. "6-ти Септември" – ул. "Гурко" – ул. "Г. С. Раковски" - бул. "Цар Освободител" до правителствената сграда.

Миналата неделя няколко стотици полицаи се събраха пред МВР, за да изразят несъгласието си с водената от правителството политика.

Тогава се чуха гласове, че по места е имало натиск от страна на полицейски началници към подчинени да заклеймят протеста на СФСМВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

273

до 271

преди 13 години

...или бивши, сегашни и настоящи Мафиоти!

272

...

преди 13 години

Подобни протести са безмислени. Никои никога ди сега нене изпълнил искания само заюото е имало протест. Изпълнявали са се искания но това е било сле далеч по твърди деиствия на искащите ги. Полиците са разединени като всички нас. Едни ходат да се карат по протести, а други чакат на тях, за да се пооправят и те. Все пак е важно да се знае че точно протеститращите и борещите се хора са хората които реално вършат работа. Останалите са баласта за които се говори толкова много.

271

Зрител

преди 13 години

Представи си ,че съм чувал ! Само ,че говорим за осигуряване според КСО, а не за месечен абонамент,където пропускането дори и на една вноска прави договора ти недействителен ! А на г-н Пеев бих му казал , че нагли същества има на всякъде ! Ищом все още може да пише коментари едва ли са му отхапали ръката ! Друг е въпроса , че не всеки успява да се реализира , така както иска и в крайна сменка всеки е длъжен да се съобразява с обективната действителност !В цял свят е така г-н Пеев !

fallback