fallback

 

Запис от охранителна камера в коридора на АГ болницата във Варна показва как една жена бърка в чантата си, вади нещо, подава го на друга жена, тя го пъха в ръката на лекар, а той го слага в джоба си.

Този запис беше показан на медиите от проф. Иван Козовски. Той е управител на частен ин витро център, който се помещава в сградата на общинската болница.

Въпреки че лекарят на записа е в гръб, проф. Козовски казва, че това е д-р Живко Ганчев.

Както става ясно от думите на проф. Козовски, появяването на записа не е случайно. Живко Ганчев е един от двамата кандидати, достигнали финалния етап на конкурса за директор на болницата.

Директорът ще бъде избран от общинските съветници на Варна, защото болницата е общинска.

Козовски показал кадрите на председателя на Общинския съвет, но той не ги приел насериозно. Полицията е иззела записа и прави проверка.

За разкриване на корупция ли става въпрос всъщност – вижте какво мислят двамата лекари, замесени в случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

303

Козовски

преди 13 години

Вижте отчета на Козовски в търговския регистър, на brra.bg, булстата е 148030043. Вижте каква е печалбата и преценете кой какви интересеи има... Козовоски, Козовски, мислиш, че всички сме балами и понеже си професор трябва да ти вярваме...

302

Gosho

преди 13 години

Lekarite sa nai inteligentnata chast na obstestvoto i triabva da vzimat dostatachno ,za godinite uporit trud.Tozi "prof." Kozlovski ,da obiasni kak e stanal profesor,zastoto na negovata vazrast bez odobrenieto na partiata mila ,bez podkup i hodataistva pred VAK nisto ne stava.Toi izglejda sasto ne e nenapita voda ,iavno e sviknal da VZIMA.

301

Анонимен

преди 13 години

Да му имам изказа на професора!

fallback