Снимка: БГНЕС
fallback

Политическото управление на ГЕРБ за момента няма алтернатива.

Това показват данните на последното социологическо проучване на МБМД.

Днес за ГЕРБ биха гласували 32,3% от анкетираните, а втора политическа сила е БСП – с 10,4 на сто подкрепа.

Опозиционните политически лидери са с 2-3 пъти по-нисък рейтинг от министрите в кабинета на Бойко Борисов, коментира пред БНР шефката на агенцията Мира Радева.

Данните й показват още, че дори един от най-критикуваните министри в правителството – Божидар Димитров, е с 27% одобрение.

За сравнение лидерът на БСП Сергей Станишев получавал подкрепата само от 13 на сто от анкетираните, каза още тя.

В началото на септември месец министър Цветан Цветанов е с най-висок рейтинг, премиерът Бойко Борисов получава 53% доверие, а президентът Георги Първанов е с 36 на сто.

Според данните от изследването на МБМД църквата и полицията са с по-висок рейтинг от правителството, но то все пак получава 40% одобрение от избирателите, допълни Мира Радева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

277

и т.н

преди 13 години

Страната в момента се управлява от трима души: Пожарникар, Милиционер и агент на Световната банка. Управляващите се редуват да вършат глупости, по-често да дават на заден, а най вече обичат да попържат предишното управление, което според тях е виновно за собствените им глупости. Според Агента на СБ няма инфлация, няма скок на цени, няма икономическа криза, в следствие на което няма заплати, а пенсионерите получават пенсии подобни на стипендията на средностатистически студент от соцблока по време на студената война.В България парите са за пране, данъците за укриване, а ДДС - то за източване.Саламите са богати на калций поради голямото съдържание на рога, копита и кости.. Когато храните се съхраняват добре може да не загубят качествата си с години.Ако не са продадени се връщат отново при производителя и срокът им на годност се удължава.Напоследък има нов стандарт , наречен "Стара планина" и кренвиршите, произведени по същия, струват доста по-скъпо от едни котлети например...

276

Шизофреник

преди 13 години

Долният пост е вдъхновен от Мира Янова и нейната социологическа агенция еМБиЕмНеБи

275

Шизофреник

преди 13 години

Бойко Борисов ми даде геврече. Яж!-Бойко Борисов ми рече.Бойко Борисов ми даде сандалки,да тичат обути краченцата малки!О, достолепни Генерале, поведи ни!Ний вярваме във твоя свят обет!От враговете Де *** Се /ДПС/ пази ни!Проправяй бъдния ни път напред,

fallback