Снимка: БГНЕС
fallback

Щастлив съм да ви поздравя с Деня на Съединението – една от най-значимите победи в новата българска история, се казва в приветствие до българските граждани на премиера Бойко Борисов, съобщиха от пресслужбата на правителството.

Победа, състояла се, защото и политическата класа, независимо от нейните идеологически различия, и обществото, въпреки неговите социални разслоения, са гледали в една посока и са били единни в общия си стремеж да обединят всички българи в една държава.

Понякога по-трудно, понякога – по-лесно, но обединението винаги е възможно. Не е необходимо ежедневно да си припомняме, че всеки сам може да постигне нещо, но само всички заедно можем да постигнем това, от което България и българите имат нужда, подчертава Борисов.

Да бъдем на различни мнения по определени въпроси, не означава, че успехът на страната ни и достойният живот на всеки отделен човек не могат да ни обединяват.

И когато днес говорим за повече държавност, имаме предвид именно това – институциите да работят в полза на обществото, а обществото да е партньор на институциите за доброто на страната ни, категоричен е премиерът.

Бъдете здрави, целеустремени, вярвайте в силите и в успеха си! Честит празник!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

247

Анонимен

преди 13 години

той ще се обединява н БСП

246

Буля Цеца

преди 13 години

Какво има да коментирате изказването на Б. Борисов за празника? Това му е наредено да го направи по протокол. Дори и думите са му написани от служителите на Министерски съвет. Там си има хора за всичко. Не е необходима да си много умен, за да бъдеш премиер. То всичко там им е подготвено наготово.

245

До 271

преди 13 години

Евала на ББ, само така. И аз да съм на негово мястои мене ще ме гнус да бъда рамо до рамо с Първаноглу, отстрелваш редки животински видове за удоволствие. Що за човек може да бъде такъв, да не говорим за президент.Срам за БГ, щом има такива типове за президенти. Не става въпрос само за архара, тоя наглец убива и други безащитни животинки, само и само да задоволи жаждата си да убива. Е, това не мога да го разбера. Да увиваш за удоволствие.

fallback