Кадър от пресконференцията. Снимка: БГНЕС
fallback

Млекопроизводители настояват за стабилизиране на цената на кравето мляко на 66 стотинки за литър и 1,50 лв. за литър биволско мляко. 

На пресконференция в неделя Мария Степанчева (представител на Асоциацията на биволовъдите) каза, че ако проблемите в сектора не бъдат решени, от септември ще има протести, които ще са по-страшни от тези в Гърция.

Сега кравето мляко се изкупва средно за 48 стотинки за литър, каза Христо Иванов от Регионалната асоциация на млекопроизводителите в Севлиево.

Млекопроизводителите са изпратили декларация със своите искания до премиера Бойко Борисов и до земеделския министър Мирослав Найденов. Те искат и лична среща с премиера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Мен

преди 13 години

Блокирайте гръцката граница !

65

Кирил Софийски

преди 13 години

Аз ,като гражданин и данъкоплатец ,чиито пари искат да гушнат тези *** , казвам: *** бе рекетьори скапани! Омръзнахте ми и вие и ***!Само претенци и имагенерни права гоните ! *** скапани!Като сте некадърници не гледаите животни. И без това продукцията ви е скъпа и скапана. На никого не нужна. Защо да ви дундуркаме бе простаци нахални?!?!

64

kolekcionera

преди 13 години

този *** на снимката дето има татто на ръката си той щте обере субсиидите щте му кихнат 30 000 бона и аре стачка нема млеко щте има и то сухо

fallback