Петър Стоянов - Сумиста. Снимка: Булфото
fallback

"Два дни тече полицейска акция, задържат се 20 лица, а после се оказва че от тези 20 – петима са участници, 14 са свидетели. Премиерът и вътрешният министър правят гръмка пресконференция – това са щрихите."

Това обяви бившият вътрешен министър и настоящ депутат от Коалиция за България Михаил Миков пред БНР по повод операция "Килърите".

Относно информациите из медиите, че премиерът Бойко Борисов бил поръчка на Петър Стоянов-Сумиста, който е задържан във връзка с убийството на Юри Галев, Миков коментира:

"Нямам достатъчно информация. Това не е сензация, периодически се появяват такива информации. Тези групировки на организираната престъпност създават усещане в обществото за извънредност".

"Трудно бих могъл да коментирам тези разкрития. Информацията ми е каквато е на всички. Самото обвинение звучи твърде тревожно и сериозно и трябва да се провери", обяви  зам.-председателят на правната комисия в парламента Явор Нотев.

"Неприятна констатация е, че Сумиста е бил съветник в Парламентарната комисия за младежта и спорта", подчерта депутатът от "Атака".

Oще по темата

По думите му разкритията при полицейската акция „Килърите” дават тревожни сигнали от една страна, но от друга говорят за добре свършена работа във връзка с разследване на тежкото деяние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

335

hit

преди 13 години

той и Лука Брази е бил смешен ,но..............

334

===

преди 13 години

най после да го поръчат , ако не го ликвидират съвсем ще затрие държавата тоя *** който една година говори само за тези преди него. щом и на царя скочи смятай кво става , *** нали той те създаде бе ***.

333

az

преди 13 години

е за кво да го поръчва... да му бие два шамара и он ке се на.ере, хихихихи. сумото е сериозна работа, не е като шотокана... хахахахахахахахааа!

fallback