Звездната тв двойка Андрей и Даниела слагат край на брака си след... 8 месеца съвместен живот.

"Разделяме се по взаимно съгласие, защото разбираме, че така е по-добре за нас. С абсолютно ясното съзнание за кофите с помия, които ще се излеят върху нас, и с изключително неприятното чувство от това", признава екранната половинка на Иван пред в-к "24 часа" и допълва, че вината за раздялата им е лично негова.

"Чувствата ни не са достатъчни, за да спасят нещата. По-трудно ми беше, докато го реша. Сега се чувствам по-добре, макар че малко ми е неудобно да го кажа".

Андрей твърди, че в раздялата им с Даниела няма намесен трети човек. Просто изтощителната работа и за двамата.

"Раздялата ми с Даниела не е била заради нечия изневяра. Просто смятам, че човек може да отиде сам с приятели някъде за няколко дни, което на нея не й е много приятно.

За мен не е проблем, ако някой хване другия в изневяра евентуално или ако си имал малко повече жени в живота си, или съответно жената - мъже. В това отношение не съм типичен българин, защото българският мъж смята, че той може да спи с хиляди жени, а жената може да спи само с него".

Той допълва, че реално от два месаца двамата са разделени, а и Даниела се е прибрала в Белград при родителите си.

"Сега прекарах учудващо спокойни седмици на морето с мои приятели. Имам още 2 седмици отпуск, след което започвам работа", допълва Андрей.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase