Снимка: БГНЕС
fallback

Деветмесечна условна присъда и глоба от 500 лева получи Спаска Митрова по делото, заведено за клевета и обида на съдии при предходното производство срещу Митрова в град Гевгелия.

Съдът в Кавадарци определи две години изпитателен срок за условната присъда на Митрова и я задължи да заплати разходите по делото, предаде БНР.

Очаква се Митрова да обжалва присъдата.

Oще по темата

Dnes.bg припомня, че обвинението срещу Митрова бе за клевета и обида на съда в родния й град Гевгели.

На предния процес тя е назовала съдиите “сърбокомунисти” и УДБ-аши, както в Македония назовават членовете на тайните служби на бивша Югославия, сочи обвинителния акт срещу нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

110

да бе

преди 14 години

къде е божидар димитров? сигурно е зает да поръчва статии против манджукова.

109

Анонимен

преди 14 години

Nikoi ne tormozi Spaska...tja se tormozi sama.... nagla i debelokoga po rogdenie.....stiga ste ni zanimavali sas tazi pachavra.......

108

Адам

преди 14 години

За Каров. Там приемат много негативно Александров. Независимо от това дали на нас това ни харесва или не това е така. Но идеята е съвсем друга. Никой не е тръгнал да съди Каров за това че беше поставил паметника. Въпреки че както и тук ако искаха да го тормозят все ще бяха намерили за какво. Но това не е така. А в случая със Спаска все едно цяла държава си е поставила цел да я тормози. Та от тук няма логика това че тормозена е майка с дете а не този който поставил паметник на Тодор Александров.

fallback