Снимка: БГНЕС
fallback

Служители на МВР ще се съберат на 20 март пред Народния театър "Иван Вазов", съобщиха от Синдикалната федерация на служителите в МВР.

Полицаите отново ще настояват за адекватно заплащане за отговорностите и за риска на работата си, както и за достойни условия на труд.

Oще по темата

От синдикалната организация подчертават, че работят в условия, в които едва ли работят други държавни служители – налага се сами да си осигуряват техника и консумативи, да спестяват бензин, защото лимитираното гориво е свършило.

Работим при постоянен риск за живота, под психологически натиск и емоционален стрес, жертваме не само здравето си, заявяват служителите на МВР.

Полицаите заговориха за новия протест още в началото на миналия месец. Тогава те обявиха, че новото ръководство на вътрешното министерство не е изпълнило декларираното преди месеци желание за активен диалог със служителите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

85

rt

преди 14 години

interesno ne sta4kuvat za pari a za usloviq na trud...skoro hodih v edno PU sednah na edin stol ..podprqn s tuhla da ne nadne ..egati mai sa pravi

84

кум

преди 14 години

ами кво да правят горките, такава скука ги е налегнала - тежка работа, няма що

83

dolu bb

преди 14 години

stiga s vashite cirkove na gerb stiga doide ni do gusha ot vas nekadyrnici

fallback